Gwiazdki z białej czekolady powoli rozpuszczają się w złocistym naparze nadając mu niezwykłego smaku. Kawałki malin unoszące się w filiżance sprawiają, ze napój nabiera delikatnego, słodko-kwaskowatego charakteru. Herbata cejlońska BOP1 zamyka smakowy bukiet tworząc wraz z pozostałymi składnikami wyśmienitą i efektowną mieszankę, doskonale pasującą do świątecznego nastroju, lub czasu spędzanego w rodzinnym gronie.Skrót umieszczony przy nazwie gatunkowej herbaty oznacza, że do jej produkcji użyto pełnych, grubych liści najlepszej jakości. Jest to oznaczenie używane wyłącznie dla suszu najwyższej klasy, potwierdzone przez producentów i plantatorów.
Jak parzyć?
Jedną łyżeczkę suszu na filiżankę lub dwie łyżeczki na szklankę zalewamy wrzątkiem i parzymy przez 3-5 minut.
Kraina herbaty


Brak komentarzy:
Prześlij komentarz